Якщо я правильно зрозумів підлогу в тамбурі можна відчіпати - нехай возиться в машині.Rostyslav писал(а): Досвідченим себе не вважаю, але просто поділюся своїми думками при виборі.
Перша заувага - говоримо про палатку ДЛЯ КЕМПІНГУ - вага не грає ролі, на першому плані зручність
1. двохкімнатна - правильно
2. великий тамбур - погоджуюся - єдине доповнення - з висотою, яка дозволить вільно стояти
3. мені в жодному з аж двох пробігів не пригодилася (правда їх можна множити на 2 - особливо з Прагою і "-2" в травні ;) ). В великій палатці дуже зручно заходити в тамбур в звичайному взутті і лише при ляганні спати - знімати взуття і залишати в тамбурі.
4. тут є нюанс - вхід як потенційна можливість чи для щоденного використання? Бо палатка з двома входами - як прохідна кімната - дуже зменшується корисна площа. В моїй палатці 3 входи в тамбур - використовувався завжди один.
Мій вибір - Campus Neo 4 http://www.x-zone.com.ua/tourism/tents/ ... neo_4.html.
Поки що задоволений.
Є все, що мені потрібно - і сітки на входах для вентиляції, і великий тамбур для життя в ньому в непогоду, і вікно для цього ж ...
Розкладаємо/складаємо вдвох з дружиною без проблем, хоча не були туристами.
Рекорд - 30 хв БЕЗШУМНОЇ постановки в ПОВНІЙ ТЕМНОТІ в 3:00 ночі на кемпінгу в Будапешті :)
Другий вхід цікавить для провітрення палатки.
У Вас цікава для мене конструкція і великий тамбур, але з одною кімнатою? і яка в неї вітро стійкість?
Мені дуже подобається ця модель палатки, але мені здається занадто малий тамбур, а така занадто велика.
ПС: Доречі яку площу виділяють в кемпінгах під палатки, точніше до яких розмірів можна розглядати палатки, щоб нестворювати дискомфорту собі і оточуючим?