Запрошую до Львова!

Здесь мы обсуждаем вопросы по нашему восемнадцатому автопробегу

Модераторы: VAPILA, Oleg (RedFox), Конфетка

Rostyslav
Пятикратный участник пробега
Контактная информация:

Запрошую до Львова!

Сообщение Rostyslav »

Для початку про себе - я учасник 5 автопробігів. (Це ж стосується і моєї дружини Маряни :hi_hi_hi: )
Самий "впізнаваний" в ефірі учасник 2-го автопробігу - завдяки потужній рації та українській мові :hi_hi_hi:
Довгий час був єдиним представником спочатку Західної України взагалі, а потім Львівської області в "Автотуризмі без кордонів". До речі - не побоявся їхати в автопробіг з СОТНЯМИ східняків. :hi_hi_hi:
З часом почали "підтягатися" інші галичани і львівяни.
У звязку з приємною подією - народженням сина пропустив літній пробіг 2013 і дав свій 21 номер на прокат своєму другу Тарасу (Субару Форестер).
Дуже хочу поїхати в цей весняний автопробіг, однак ніяк не можу до кінця переконати дружину (або вона мене).
Екіпаж № 21 «Летючий голландець» - Power Red Opel Astra H Hand Made (с)
Учасник пробігів
2/21, 5/21, 9/21, 10/21, 14/21

Запрошую до Львова! :-)

Изображение
Rostyslav
Контактная информация:

Re: Запрошую до Львова!

Сообщение Rostyslav »

Як видно з мого профілю, я зареєстрований з 20 травня 2010 року - зареєструвався через 10 днів після 1-го пробігу - як тільки прочитав на туксон-клубі розповідь учасника.
За цей час "прикипів" до автотуризму - познайомився з купою приємних людей, проїхав з ними уже десятки тисяч км.
Без автотуризму тепер себе не уявляю (респект Вапілі і Турніку та Яні), найбільші переживання - пропускаю цей травневий автопробіг. Адже побачити наприклад дніпропетровську сімейку Дракул я зможу лише там... :-(
І не тільки їх - досить багато автотуристів зустрічаються саме в травневому пробігу - літні відпустки і плани важко узгодити. А коли будуть Травневі свята відомо завжди :-):
Учасник пробігів

Изображение
Rostyslav
Контактная информация:

Сообщение Rostyslav »

Коли організовувся 5-ий автопробіг "Киев-Краков-Прага-Вена (30апреля-9 мая 2011г)" я спробував долучитися до Вапіли в питанні організації на території Львівщини.
Спочатку допомагав "правильно" проїхати Львів - в 2010 році у Львові було набагато гірше з дорогами як зараз, все таки Євро-2012 помогло трохи.
Так виникла тема
Львів - як заїхати і як об"їхати ;-)
http://autotourism.org.ua/forum/viewtop ... f=51&t=454
Побачивши інтерес до теми і щоб її впорядкувати - створив 2 нових:
Для тих хто хотів доїхати і переночувати
Львів - 28-30 квітня 2011р. - проживання
http://autotourism.org.ua/forum/viewtop ... f=51&t=485
та для тих, кого зацікавили запропоновані варіанти відпочинку у Львові:
Львів - 28-30 квітня 2011р. - культурний піт-стоп :-)
http://autotourism.org.ua/forum/viewtop ... f=51&t=484
Як на мене (скромненько так :smu:sche_nie: ) все вдалося, дехто навіть досидів в пивному ресторані до концерту, хоча завтра за руль :-):
Для мене результатом стало тотальне спізнення на кордон - я проходив кордон в складі останньої ланки, а машину обклеював прямо на кордоні :-):
Але було дуже приємно бачити Вас всіх у моєму рідному місті! :-):
Учасник пробігів

Изображение
Rostyslav
Контактная информация:

Сообщение Rostyslav »

Коли проходив 11 автопробіг, я не був його учасником, але з радістю приймав "транзитників" :-):
Дещо про це можна прочитати в темі Вапіли
Проезд через Львов
http://autotourism.org.ua/forum/viewtop ... =64&t=1108
Було ДУЖЕ ПРИЄМНО, коли автотуристи, які побували у Львові, пишуть:
"Ну мы точно заедем! Жаренные сосиски с капустой, прогулка-экскурсия, да и пофоткаться, в очередной раз!! Мы любим Львов!"
Учасник пробігів

Изображение
Rostyslav
Контактная информация:

Сообщение Rostyslav »

І ось 18-ий автопробіг знову проходить через моє рідне місто! :ya_hoo_oo:
Однак, автотуристи збираються проїзджати через нього як через КРИМ!!!
Нехай мене пробачать кримчани, але ніхто в світі не скаже, що в Криму все гаразд і там безпечно... :-(
Не буду зупинятися на тому хто, що і кому там завинив, але тисячі ввічливих людей В МАСКАХ І З АВТОМАТИЧНОЮ ЗБРОЄЮ на вулицях міст - це НЕ ДОБРЕ! :-(
Учасник пробігів

Изображение
Rostyslav
Контактная информация:

Сообщение Rostyslav »

Якщо хтось бачить Львів таким, як я змалював Крим - його ОБДУРИЛИ!
Якщо хтось думає, що йому буде некомфортно чи небезпечно у Львові, бо він розмовлятиме російською чи матиме на машині УКРАЇНСЬКІ номери східних регіонів - його ОБДУРИЛИ!
Я НЕ ВІРЮ в жодні проблеми, провокації, переслідування чи ще там щось, що ЧЕКАЮТЬ автотуристів на Львівщині.
Навпаки, "западенцям" дуже потрібно побачити "східняків" з прапорами України на машинах!!!
Адже це дає нам надію, що ми не самі в боротьбі за неподільність України!
Учасник пробігів

Изображение
Rostyslav
Контактная информация:

Сообщение Rostyslav »

На цьому все про історію та політику!
Хто має бажанння задати якісь питання чи поговорити - прошу в ПРОФІЛЬНУ тему
Дорога по Украине или страшилки
http://autotourism.org.ua/forum/viewtop ... =80&t=1755

Далі я хочу поговорити про те, що на Вас чекає у Львові! :-):
Учасник пробігів

Изображение
Rostyslav
Контактная информация:

Сообщение Rostyslav »

Для початку - перепост з старих тем "для лінивих"

"...
Що можу запропонувати:
1) Автостоянка під охороною на вул.Короленка. Це 5 хв пішки від історичного центру - найближча, яку вдалося знайти. Завтра скину координати і адресу.
2) На каву у Львові можна ходити в багато кафе, але станом на зараз мені рекомедували кафе "Спіжарка" на вул. Вірменській. Воно недавно відкрилося. Спіжарка = "кладовка"
Завтра скину координати і адресу.
3) Щодо клубу Старгород (про який тут згадувалося) - там непогані шоупрограми, але туди варто приходити без машин і дітей і на наступний день відпочивати після відпочинку (ІМХО). В Старгород мені рекомендували завітати в обідню пору - смачні і недорогі комплексні обіди і можна скласти уявлення про заклад. Окрім того в 17-00 там відбувається 20-ти хвилинна екскурсія в розміщену там пивоварню - кажуть досить цікаво.
Завтра скину координати і адресу.
4) Вечеря можлива наприклад або в ресторані Хмільний дім Роберта Домса (ми там були в пятому пробігу ), або в ресторані Культ, або в ресторані Білий Лев.
Завтра скину координати і адреси.
5) Екскурсія пропонується та ж що і в пятому пробігу - стара частина Львова.
Львів середньовічний
Історико-архітектурний заповідник, внесений до переліку світової спадщини ЮНЕСКО в 1998 р., вражає своєю багатогранністю. Неповторні зразки сакральної архітектури: Латинська катедра XIV ст., Вірменський собор XIV ст., ансамбль Успенської церкви XVI ст., Домініканський костел XVIII ст., Єзуїтський костел поч. XVII ст., Бернардинський монастир XVII ст. Пам’ятки фортифікаційної архітектури: міський та королівський арсенали, Порохова вежа, Глинянська вежа, вали та бастіони. А також серце середньовічного міста – ансамбль площі Ринок (Ратуша, пасаж Андріоллі, Венеціанська кам’яниця, Палаццо Бандінеллі, Чорна кам’яниця, Королівські палати, Італійський дворик)
Тривалість екскурсії – 2,5 год.
Середня вартість послуг гіда-екскурсовода: 90 грн/година для групи до 30 осіб. Для невеликих груп (до 4 чоловік) – 75 грн/година.

Можна включити Львівську Фабрику шоколаду та копальню кави... Підняття на Ратушу...
"
Якщо зацікавило - проглянь вищевказані теми.
Учасник пробігів

Изображение
Rostyslav
Контактная информация:

Сообщение Rostyslav »

Враховуючи специфіку автопробігів - пів дня максимум, після довгої дороги, завтра за руль, розробили 2 екскурсії для учасників 18-го автопробігу (так щоб догодити всім):

Пиво
Пристрасть людей до найпопулярнішого і найдавнішого напою - пива - поділяє практично весь світ, не дивлячись на стани та епохи. Запрошуємо Вас до Львова, де була відкрита перша в Україні пивоварня. Склепіння середньовічних монастирів ще пам'ятають старі рецепти чернечого пива. Дегустація різних сортів живого пива в кращих пабах міста.

Старгород https://www.stargorod.net/lv/uk/beer
Кумпель http://www.kumpel.biz/beer/index.html#
Королівська пивоварня http://royal-brewery.com/royal_beer_collection
http://nikasafronova.com/pivovarni-lvova/

та багато інших цікавинок в місті …

Кава
Львів загадковий та неповторний. Місто, в якому навіть кава смакує особливо. Міцна, чорна, гірка і солодка, приторна з присмаком паленого. Кава, як жінка, коли випити її забагато вона відбере сон і серце вилітатиме з грудей. Неможливо полюбити каву не розпробувавши її смак. Через кавовий смак поринути у потаємні думки знавця жіночої душі Захер Мазоха. Все зі смаком кави...
Кава з вогником та перцем, часником та медом, дегустації та майстер класи в найкращих кав’ярнях Львова.

Ціна 300грн з групи за 3 годинний тур

Думаю, що такі екскурсії мали б користуватися успіхом серед автотуристів, які приїдуть на пів дня 1-го травня.
Якщо будуть бажаючі провести день у Львові на зворотньому шляху - будемо раді і щось підшукаємо з цікавинок.
Учасник пробігів

Изображение
Rostyslav
Контактная информация:

Сообщение Rostyslav »

По деталях:
1) як завжди, буде необхідна кількість екскурсоводів в черговому режимі, для того щоб забезпечити і групи Шумахерів і групи "черепашок"
2) як завжди - люба зручна для учасників екскурсії мова ведення :-):
3) як завжди, екскурсію можна буде гнучко підкоригувати як до її початку, так і під час
4) як завжди, екскурсії проведемо з врахуванням добирання до готелів, руху громадського транспорту, погоди...
Коротенько все, питайте...
Учасник пробігів

Изображение
Ответить

Вернуться в «Автопробег №18"Украина-наш дом"по маршруту Украина-Чехия-Франция-Украина(1-11 мая 2014г)»