ГБО обговорення

Здесь мы разговариваем обо всем любопытном, интересном и веселом

Модераторы: VAPILA, usb, Oleg (RedFox)

Ответить
RED-LINE
Звеньевой
Телефон: 0502401144
Контактная информация:

ГБО обговорення

Сообщение RED-LINE »

Давно хочу написати свій досвід з ГБО, розкажу Вам як правильно вибирати установщиків, щоб потім не попасти на додаткові витрати, як я в свій час. Я давно на газу, об'їздив багато газовикыв, поки сам не розібрався у всіх тонкощах ГБО.
У мене стояло:
1. Редуктор Шарк
2. Форсунки Валтек червоні 3ом
3. Звичайні фільтра
4. Трубка газової магістралі мідна
5. Балон 54л (макс 48л Tucson)
6. Варіатор
Тепер попорядку:
Перше, що я виявив це був не правильно підключений редуктор, він має бути підключений до пічки паралельно або послідовно, а у мене було підключено до обігріву дросельної заслонки (із-за чого редуктор був недогрітий і вийшла з ладу мембрана) був замінений на Шарк (виробник Алекс Польша)
2. Форсунки стояли 3 ом Валтеки вони не дуже швидкісні,тому працювали на своїй межі можливостей.( були замінені на Баракуду виробник Алекс Польща)
3. Якщо у вас стоять форсунки Хана або Баракуда, ставте обов'язково фільтр з відстійником! Вся смола буде збиратись в ньому і Ваші форсунки будуть служити довше.
4. Мідна трубка її зараз ставлять дуже рідко. Із-за того, що
вона окислюється і забиває фільтр трухою (у кого стоїть мідь знають, що коли міняється фільтр в редукторі він через 10тис повний трухи) Зараз ставлять пластикову трубку вона навіть надійніша ніж мідь.
5. Балон треба ставити по розмірам запаски щоб не випирав, або під дно автомобіля де є вільне місце.
6. Варіатор рахую дуже корисним для газових машин. Після того як я його собі поставив машина почала їхати як на бензині. Плюс зберігаються випускні клапана і сідла із-за того що газ вигорає в камері згорання.
Якщо у Вас вже стоїть газ, чек не повинен горіти, значить не правильно налаштована газова карта.
Якщо у Вас будуть питання, звертайтесь до мене або мого перевіреного, якого я можу рекомендувати, газовика Діма 0675038156 у нього вже поставили декілька клубних машин, всі задоволені.

П.С. Якби ставив зраз ГБО приїхав би до Діми ставить дуже акуратно. Мою установку мені переробив, зараз машина їде на газу, як на бензині :co_ol:

П.П.С Машина на газу має їхати, як на бензині, якщо у Вас не так, значить треба звертатись до кваліфікованого спеціаліста газовика
Описуйте свій досвід ГБО
Інженер - це той, хто робить те, що потрібно із того, що є.
Hyundai Tucson 2.0 4WD MT **1916** ГБО
Изображение
Изображение
Екіпаж 15/97, 18/88, 26/88
Ответить

Вернуться в «Наша беседка»