Львів - як заїхати і як об"їхати ;-)
Модераторы: VAPILA, Oleg (RedFox), Конфетка
- Rostyslav
- Пятикратный участник пробега
- Контактная информация:
Львів - як заїхати і як об"їхати ;-)
Як єдиний львівянин і чи не єдиний западенець на форумі, вирішив створити цю тему.
Оскільки маршрут автопробігу проходить "по моїх городах" (так в нас кажуть :) ), вирішив запропонувати свою допомогу.
На даний момент є 2 питання
1) Як правильно проїхати через Львів з Києва на Краків
Порада - перевірено на Vapila
Навігатор поведе Вас через центр міста і по вул .Шевченка від самого її початку. Початок вул.Шевченка - це бруківка+трамвайні рейси - смертельна суміш :( (вулицю мають цього року ремонтувати - значить стан - далі нікуди)
Так от - якщо поставити на маршруті проміжну крапку - вул.Тунельна - Ви зекономите час, ходову і нерви. Втрачаєте лише можливість побачити Оперний зі спини - через історичний центр Ви б й так не їхали.
Готовий надати будь-яку допомогу - зняти координати, розписати маршрут по вулицях і т.д.
Чекаю на запитання і побажання.
2) Як правильно заїхати у Львів
Я вважаю, що за один день побачити Львів неможливо. Але якщо хтось мав би бажання і можливість заїхати у Львів - буду радий!
Можливі варіанти:
просто переночувати з птн на суб і виїхати зраночку зі свіжими силами зі Львова. Для цього треба виїхати з Київа в птн після обіду (ІМХО)
зачепити ще пів дня у Львові - прогулятися, повечеряти з насолодою в ресторанчику. Для цього треба виїхати з Київа в птн зранку (ІМХО)
провести в птн весь день у Львові - тоді можна взяти екскурсовода і вже щось трохи побачити + вечеря. Для цього треба виїхати з Київа в чтв після обіду і ночувати 2 ночі у Львові
Готовий надати будь-яку допомогу - проживання, екскурсії, харчування і т.д.
Звичайно, що буду радий всіх бачити у Львові!
Оскільки маршрут автопробігу проходить "по моїх городах" (так в нас кажуть :) ), вирішив запропонувати свою допомогу.
На даний момент є 2 питання
1) Як правильно проїхати через Львів з Києва на Краків
Порада - перевірено на Vapila
Навігатор поведе Вас через центр міста і по вул .Шевченка від самого її початку. Початок вул.Шевченка - це бруківка+трамвайні рейси - смертельна суміш :( (вулицю мають цього року ремонтувати - значить стан - далі нікуди)
Так от - якщо поставити на маршруті проміжну крапку - вул.Тунельна - Ви зекономите час, ходову і нерви. Втрачаєте лише можливість побачити Оперний зі спини - через історичний центр Ви б й так не їхали.
Готовий надати будь-яку допомогу - зняти координати, розписати маршрут по вулицях і т.д.
2) Як правильно заїхати у Львів
Я вважаю, що за один день побачити Львів неможливо. Але якщо хтось мав би бажання і можливість заїхати у Львів - буду радий!
Можливі варіанти:
просто переночувати з птн на суб і виїхати зраночку зі свіжими силами зі Львова. Для цього треба виїхати з Київа в птн після обіду (ІМХО)
зачепити ще пів дня у Львові - прогулятися, повечеряти з насолодою в ресторанчику. Для цього треба виїхати з Київа в птн зранку (ІМХО)
провести в птн весь день у Львові - тоді можна взяти екскурсовода і вже щось трохи побачити + вечеря. Для цього треба виїхати з Київа в чтв після обіду і ночувати 2 ночі у Львові
Готовий надати будь-яку допомогу - проживання, екскурсії, харчування і т.д.
Звичайно, що буду радий всіх бачити у Львові!
-
bigimot
- Участник пробега
- Телефон: 0675659458
Re: Львів - як заїхати і як об"їхати ;-)
Підтверджую слова пана Ростислава,а особливо щодо єкскурсій.Дуже знаючий,толератний єкскурсовод і взагалі дуже добра людина провела для нас єкскурсію в прошлому році.Хоча єкскурсія була не дуже велика за часом,але дуже вдала.Пану Ростиславу окреме "дакую" за це.Всі до Львова!Це не реклама,а дісний стан речей. :D
экипаж 2\60
-
Leptop
- Заслуженный технарь пробега
- Телефон: 0972330845
Привіт з Києва!
Ми екіпаж № 40 Алла та Олег, авто Opel Calibra. Може згадали? ?
З вами разом спілкувалися на митниці коли ви під’їхали з Польщі.
Плануємо бути у Львові ( але ще не визначились коли) переночувати та побачитись з вами.
Дякуємо за запрошення та надану інформацію, що до проїзду
Ми екіпаж № 40 Алла та Олег, авто Opel Calibra. Може згадали? ?
З вами разом спілкувалися на митниці коли ви під’їхали з Польщі.
Плануємо бути у Львові ( але ще не визначились коли) переночувати та побачитись з вами.
Дякуємо за запрошення та надану інформацію, що до проїзду
1/40, 2/40, 5/40, 6/40, 9/40
- QIPi
- Участник пробега
- Контактная информация:
Та как в эту поездку не получится поехать в Европу (с работой никак) то подумываем может рвануть на два дня во Львов (в второй половине майских. а может и впервой)
Мож подскажете где можно нормально переночевать что бы не сильно дорого и максимально близко к центру
Мож подскажете где можно нормально переночевать что бы не сильно дорого и максимально близко к центру
- liroff
- Звеньевой
- Телефон: O5O4445866
- Контактная информация:
На прошлых выходных был в Львове.
Искал квартиры. Остановился на этой http://www.roomme.net/Lviv/apartment/564/ .
Написано что квартира двухкомнатная, но скорее "двоконурная" :) Из плюсов, чистенькая, очень близко от центра (1,5 квартала), машину оставлял под подъездом и стоимость 300грн. Из минусов квартира маленькая. Можно поискать аналогичные варианты. Гостинницы будут в этом местоположении стартовать с 600-700.
Искал квартиры. Остановился на этой http://www.roomme.net/Lviv/apartment/564/ .
Написано что квартира двухкомнатная, но скорее "двоконурная" :) Из плюсов, чистенькая, очень близко от центра (1,5 квартала), машину оставлял под подъездом и стоимость 300грн. Из минусов квартира маленькая. Можно поискать аналогичные варианты. Гостинницы будут в этом местоположении стартовать с 600-700.
1/55, 5/51

- Rostyslav
- Контактная информация:
Відповідаю зразу всім :)
2 bigimot - приємно, що нас не забули, дякую за теплі слова, приїзджайте до нас до Львова на кілька днів - відірвемся по повній ;)
2 Leptop - памятаю і Вас і Вашу унікальну машину ;) , приїзджайте звичайно!!!
2 QIPi - завжди прийму у Львові, навіть коли мене немає :lol: ( надіюся в першій декаді травня бути не у Львові ;) ) - залишається за старшого мій брат - він все допоможе, коли мене не буде - приїзджайте
2 liroff - шкода, що не зустрілися - видно не попадалися на очі мої пости (чукча не писатель, чукча - читатель - мало їх в мене) - в мене прямо в підписі написано - "Будете (плануєте бути) у Львові - давайтеся чути !". Але думаю - ще зустрінемося
2 bigimot - приємно, що нас не забули, дякую за теплі слова, приїзджайте до нас до Львова на кілька днів - відірвемся по повній ;)
2 Leptop - памятаю і Вас і Вашу унікальну машину ;) , приїзджайте звичайно!!!
2 QIPi - завжди прийму у Львові, навіть коли мене немає :lol: ( надіюся в першій декаді травня бути не у Львові ;) ) - залишається за старшого мій брат - він все допоможе, коли мене не буде - приїзджайте
2 liroff - шкода, що не зустрілися - видно не попадалися на очі мої пости (чукча не писатель, чукча - читатель - мало їх в мене) - в мене прямо в підписі написано - "Будете (плануєте бути) у Львові - давайтеся чути !". Але думаю - ще зустрінемося
Плануємо з дружиною виїхати на день чи два раніше з Києва, щоб погуляти по Львову (а може і не тільки по Львову). Як тільки отримаємо візи, то будемо планувати коли і як поїдемо, бо хочеться всього багато, а часу мало.
Дякую за запрошення. Будемо раді познайомитись.
Від себе напишу, що був у Львові всього один раз, але туди хочеться повернутись і ще, і ще!!
А питання, яке пан Ростислав підняв вважаю вірним.
До речі, скільки від Львова до кордону по часу їхати?
Дякую за запрошення. Будемо раді познайомитись.
Від себе напишу, що був у Львові всього один раз, але туди хочеться повернутись і ще, і ще!!
А питання, яке пан Ростислав підняв вважаю вірним.
До речі, скільки від Львова до кордону по часу їхати?
-
smerfetka
- Дважды участник пробега
- Телефон: 0503001498
Шановній пане Ростиславе! дуже приемно було причитати ваше запрошення до Львову !!! Далі я на звичній російській мові )))
Мы ( экипаж 44), как и экипаж 40 хотим провести вечер в Киев ( или полдня) как получится, увидеть вас и послушать ваш рассказ о городе . Спасибо.
Мы ( экипаж 44), как и экипаж 40 хотим провести вечер в Киев ( или полдня) как получится, увидеть вас и послушать ваш рассказ о городе . Спасибо.
1/44
- Rostyslav
- Контактная информация:
2 Serjik До Краковця (перехід Україна-Польща) зі Львова - 81 км. Це приблизно 1,5 години - якщо не порушувати швидкісний режим (дорога йде через села). В принципі можна заїхати за 1 годину (є такі гонщики), мій середній результат 1 година і 20 хв.
2 smerfetka, не дуже зрозумів що таке
"Мы ( экипаж 44), как и экипаж 40 хотим провести вечер в Киев ( или полдня) как получится"
мабуть мова йде про Львів?
В будь-якому випадку чекаю Вас усіх у Львові! :)
2 smerfetka, не дуже зрозумів що таке
"Мы ( экипаж 44), как и экипаж 40 хотим провести вечер в Киев ( или полдня) как получится"
мабуть мова йде про Львів?
В будь-якому випадку чекаю Вас усіх у Львові! :)
Ростиславе, дуже дякую за корисні поради стосовно пересування містом.
Ми з Чоловіком плануємо виїжджати з Києва 29 квітня, у другій половині дня. У Львові плануємо бути вранці 30 квітня.
Ми з Чоловіком плануємо виїжджати з Києва 29 квітня, у другій половині дня. У Львові плануємо бути вранці 30 квітня.