Львів - як заїхати і як об"їхати ;-)

Здесь мы обсуждаем вопросы по нашему пятому автопробегу

Модераторы: VAPILA, Oleg (RedFox), Конфетка

Rostyslav
Пятикратный участник пробега
Контактная информация:

Re: Львів - як заїхати і як об"їхати ;-)

Сообщение Rostyslav »

2 Gvozdi4ka
Надіюся, що Ви їдете "в два рулі", бо так виглядає, наче Ви збираєтесь зробити Донецьк-Краків за один захід.
Якщо ж надумаєте перепочити у Львові - буду радий.
Екіпаж № 21 «Летючий голландець» - Power Red Opel Astra H Hand Made (с)
Учасник пробігів
2/21, 5/21, 9/21, 10/21, 14/21

Запрошую до Львова! :-)

Изображение
Джесіка
Четырехкратный участник пробега
Телефон: 0505888158

Сообщение Джесіка »

Що приемно, то це нарештi чути украiнську мову при спiлкуванні між учасниками,а не тільки від одного пана Ростислава.Аже раніше такого не спостерігалось.Мабуть було б не погано якби наліпки на авто також були не російською.Бо даішникам,скажімо в Тернополі, то не дуже подобаеться.До речі шановному Ростиславу та Мар"яні великий привіт від червоного Focusa.
Ford focus -1, 2/19, 10/19, 15/91, 22/91
Rostyslav
Контактная информация:

Сообщение Rostyslav »

2 Джесіка
Раді Вас чути! Часто переглядаємо фотки з Венеції та згадуємо Вас.
Щодо української розмовної - я вже позбувся ілюзій, що всі мешканці України розмовлятимуть зі мною українською.
Найчастіше я говорю на рідній українській, співрозмовник (зі Сходу-Півночі_Півдня) - на російській, ми розуміємо один одного і кожен задоволений, що його не змушують говорити на нерідній мові.
Те що українська є державною в даному випадку - не формалізоване спілкування - не грає (на жаль, але це ІМХО) ніякої ролі.
Але я не готовий відмовитися від отримання певних радощів життя від спілкування, споглядання, спільного часопроведення через те що співрозмовник - громадянин України не розмовляє українською. Але дійсно, що трохи прикро, коли в ефірі української автоколони на 63 машини не чути української...
Можливо, коли б мене змушували розмовляти російською, я б змінив свою думку. А так - з своїм уставом в чужий монастир не варто пхати носа - я вже достатньо дорослий, щоб це зрозуміти.
А от щодо наклейок - повністю підтримую Джесіку - я думаю ніхто не зможе навести аргументів, чому написи на них не зробити на державній мові.
І ще одне - прошу не перетворювати цю тему та й форум в цілому на обговорення мовної проблеми. Дякую
Учасник пробігів

Изображение
Leptop
Заслуженный технарь пробега
Телефон: 0972330845

Сообщение Leptop »

Глянул по карте и возникла мысль со Львова поехать в сторону Мостицкой до Судовой Вишни,а оттуда повернуть на Яворов и ехать до Краковца.Там практически крюка нету.Но весь вопрос-на каком участке дороги Львов-Краковец разбита дорога?Обьедем ли мы разбитые участки?
1/40, 2/40, 5/40, 6/40, 9/40
Rostyslav
Контактная информация:

Сообщение Rostyslav »

Складно то все! :(
Дорога буває або добра, або не добра (як горілка - або добра, або - дуже добра).
Точно добра дорога Львів-Чоп - тут без питань.
Що ж до польського напрямку - тут складніше. Є різні участки різної якості. На щастя йдуть постійні ремонти. Але - як не повезе - це й же ремонт може все зіпсувати в момент проїзду участка, який ремонтується.
Я пропоную питання про маршрут Львів-Краків відкласти на 10-15 днів. За цей час я назбираю побільше інформації, вона буде актуальнішою. А ближче до виїзду - поділюся зі всіма.
Маємо основний варіант - той маршрут, яким їхав в пробну поїздку Vapila. І я спробую щось підшукати як альтернативу.
Учасник пробігів

Изображение
Snayper
Модератор
Телефон: 0673716080
Контактная информация:

Сообщение Snayper »

Планируем 29 выехать с Днепра (с утра пораньше), 29 вечером(зависит от дороги ) будем во Львове ,хочется погулять по городу, и утром выехать на границу. Будем рады встретится и познакомится с другими участниками пробега.
2 Rostyslav может посоветуете какие либо гостинницы недорогие, было бы не плохо всем (кто на это время будет там) остановится в одной гостиннице, ну и вечером как положено выпить за знакомство.
Экипаж 5/52 , 6/50, 9/50 ,10/50, Hyundai Tucson 2.0 ГБО 4WD MT Silver **5177** , TUCSON Club UA
Изображение
Snayper
Модератор
Телефон: 0673716080
Контактная информация:

Сообщение Snayper »

Вот нарыл http://upload.com.ua/get/902508635/Гостиница.doc недорогие гостинницы Львова, мож кому надо.
Экипаж 5/52 , 6/50, 9/50 ,10/50, Hyundai Tucson 2.0 ГБО 4WD MT Silver **5177** , TUCSON Club UA
Изображение
Drakula
Участник пробега
Телефон: +38067
Контактная информация:

Сообщение Drakula »

Snayper писал(а):Планируем 29 выехать с Днепра (с утра пораньше), 29 вечером(зависит от дороги ) будем во Львове ,хочется погулять по городу, и утром выехать на границу. Будем рады встретится и познакомится с другими участниками пробега.
2 Rostyslav может посоветуете какие либо гостинницы недорогие, было бы не плохо всем (кто на это время будет там) остановится в одной гостиннице, ну и вечером как положено выпить за знакомство.

Мы тоже как-то так собираемся сделать... Утром из Днепропетровска...
Во Львове в командировке я пару раз жил в классной 2-3 комнатной квартире в центре Львова... уютней и дешевле, чем гостиница...
№5/48; №9/55; №14/55
Субару
Конфетка
Модератор
Телефон: 050-270-43-63
x 1
Контактная информация:

Сообщение Конфетка »

Drakula писал(а):
Мы тоже как-то так собираемся сделать... Утром из Днепропетровска...
Во Львове в командировке я пару раз жил в классной 2-3 комнатной квартире в центре Львова... уютней и дешевле, чем гостиница...
снять на одну ночь квартиру может быть проблематично...
5/69, 9/69, 15/69, 37/69 Skoda Octavia A5
Drakula
Участник пробега
Телефон: +38067
Контактная информация:

Сообщение Drakula »

Да так в командировках и снимали... Просто чуть заранее договариваться... Уровень цены 6 мес.назад был около 500 грн. 3 - к. Горячая вода, тепло и т.д. ... Телефон нужно будет отрыть..
№5/48; №9/55; №14/55
Субару
Ответить

Вернуться в «Автопробег №5 Киев-Краков-Прага-Вена (30апреля-9 мая 2011г)»